POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Paulse och Davies kan spela redan mot BP

Enligt Hammarbys hemsida står det klart att både Nathan Paulse och Charlie Davies missar onsdagens match mot BP. Riksidrottsnämnden skulle inte hinna behandla klubbens överklagan. Men det stämmer inte, enligt RIN.
- Det är fullständigt fel, fullständigt obegripligt, säger Riksidrottnämndens ordförande Krister Malmsten.

På tisdagen lämnade Hammarby in en överklagan mot avstängningarna för anfallarna Nathan Paulse och Charlie Davies. Klubben beklagade samtidigt att spelarna garanterat skulle missa matchen mot BP, vad som än hände med överklagan, eftersom Riksidrottsnämnden inte skulle hinna behandla frågan förrän efter helgen.

Klubben begärde inhibition - att avstängningarna inte ska börja gälla förrän RIN prövat fallet. Enligt RIN är det fullt möjligt att anfallarna, tvärt emot vad Hammarby påstår, kan spela redan mot BP.

- Jag kan inte säga att det kommer att ske, men ambitionen är att inhibitionsfrågan ska kunna prövas redan under dagen, säger Krister Malmsten.

Hammarby skriver på sin hemsida att RIN meddleat att de inte fattar något beslut förrän efter helgen.

- Det är fullständigt obegripligt var det kommer ifrån. Det vore ju att föregripa ärendet, och så jobbar inte vi, säger Malmsten till Sportexpressen.

Publicerad 2009-05-20 kl 13:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå