Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Paulse och Davies kan spela redan mot BP

Allsvenskan 2009-05-20 kl 13:00

Enligt Hammarbys hemsida står det klart att både Nathan Paulse och Charlie Davies missar onsdagens match mot BP. Riksidrottsnämnden skulle inte hinna behandla klubbens överklagan. Men det stämmer inte, enligt RIN.
- Det är fullständigt fel, fullständigt obegripligt, säger Riksidrottnämndens ordförande Krister Malmsten.

På tisdagen lämnade Hammarby in en överklagan mot avstängningarna för anfallarna Nathan Paulse och Charlie Davies. Klubben beklagade samtidigt att spelarna garanterat skulle missa matchen mot BP, vad som än hände med överklagan, eftersom Riksidrottsnämnden inte skulle hinna behandla frågan förrän efter helgen.

Klubben begärde inhibition - att avstängningarna inte ska börja gälla förrän RIN prövat fallet. Enligt RIN är det fullt möjligt att anfallarna, tvärt emot vad Hammarby påstår, kan spela redan mot BP.

- Jag kan inte säga att det kommer att ske, men ambitionen är att inhibitionsfrågan ska kunna prövas redan under dagen, säger Krister Malmsten.

ANNONS

Hammarby skriver på sin hemsida att RIN meddleat att de inte fattar något beslut förrän efter helgen.

- Det är fullständigt obegripligt var det kommer ifrån. Det vore ju att föregripa ärendet, och så jobbar inte vi, säger Malmsten till Sportexpressen.

Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto