Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Pehrsson: ”Jag räknar med 100 procent förtroende”

Allsvenskan

Nej, det vill sig inte för Djurgården just nu. Ny förlust i går kväll, den fjärde raka, och nu börjar det se farligt ut mot kvalstrecket. Men Magnus Pehrsson står på sig och visar ingen oro för situationen, vare sig för klubben eller sig själv.

0-1 mot Mjällby får med andra ord inte Djurgårdens manager att känna att det börjar brännas för egen del. Pehrsson som har ett 5,5-årskontrakt känner att han sitter säkert:

- Det hoppas jag verkligen, att förtroendet är 100-procentigt, säger han i ett tvklipp på dif.se och fortsätter:

- Vi har haft en tung period nu men vi har förbättrat mycket i klubben under det här året, säger han och betonar: Det räknar jag med, att jag till 100 procent har förtroende.

ANNONS

Mjällby-matchen fungerade ändå likväl som en match som var något mer än vad Djurgården visat mot AIK, Häcken och Åtvidaberg:
- Det var ett väldigt jobbigt resultat så klart. Vi äger den här matchen från ruta ett till nittio, säger Magnus Pehrsson.

- Vi är för dåliga i vårt breddspel fortsätter han och konstaterar om matchens enda mål:
- Uselt försvarsspel mellan Emil (Bergström) och Höie (Kenneth).

Men trots en stor besvikelse efter gårdagen på ett regntungt Stadion och fortsatt anspänning mot det första strecket så finns det plus för MP, som han kallas:

- Vi är väldigt besvikna, det är mycket känslor, men vi gör betydligt mer rätt än tidigare.

Publicerad 2012-10-02 kl 14:47
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto