Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Pekings protest - försöker häva Sigurdssons avstängning mot Djurgården

Allsvenskan

Arnór Sigurdsson är avstängd mot Djurgården.
Nu har IFK Norrköping skickat in en protest till SvFF - i ett försök att häva avstängningen.
- Vi hoppas få svar på torsdag, säger tränare Glen Riddersholm till NT.

Foto: Bildbyrån/TT

Arnór Sigurdsson blev varnad för filmning när IFK Norrköping föll hemma mot BP i lördags. Det gula kortet innebär att den isländske stjärnan, som meddelat att han lämnar klubben efter sommaruppehållet då hans låneavtal löper ut, är avstängd mot Djurgården härnäst och därmed missar sin sista match i Peking-tröjan.

Huvudtränare Glen Riddersholm var ilsken över varningen på Sigurdsson, vilken han beskrev som "tveksam". Därefter hoppades dansken att huvuddomare Mohammed Al-Hakim skulle ändra sitt domslut i efterhand.

- Domaren tar tillbaka det, va? Om han håller lite klass, sa Riddersholm i Discovery+.

Annons

Nu rapporterar lokaltidningen NT att IFK Norrköping har skickat in en protest till Svenska Fotbollförbundet i ett försök att häva Arnor Sigurdssons avstängning mot Djurgården.

- Vi hoppas få svar på torsdag, säger Riddersholm till NT, och får frågan om han tror att Peking kan "få rätt":

- Det vet jag inte, för systemet är byggt för att skydda de som gör misstag. Men så tänker inte jag. Vi gör alla fel, jag, spelare, domare. Därför är det viktigt att prata om det, våga räcka upp handen och vara ärlig. Då får man den respekt man förtjänar. Jag gillar inte att beslut göms bakom paragrafer.

I slutminuterna av matchen mot BP utgick Arnór Sigurdsson, som är inlånad från CSKA Moskva, med en befarad ljumskskada. Det är därmed oklart om IFK-stjärnan kommer till spel mot Djurgården på söndag även om avstängningen skulle hävas.

Annons
Publicerad 2023-06-06 kl 23:18

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto