POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Petade Laitinen: ”Det här kan inte fortsätta”

Haris Laitinen får ont om speltid i Hammarby. Han känner att han inte har Tony Gustavssons förtroende och nu är han trött på läget.

- Den här situationen kan inte fortsätta, det är inget snack om den saken. Mitt kontrakt går ut nu efter säsongen. Så efter sommarens matcher får jag sätta mig med min agent och se vad jag vill göra, säger Laitinen till FotbollDirekt.se.

De två senaste säsongerna har Laitinen startat de flesta matcherna. I år har han inte fått starta en match. Han har fått nöja sig med kortare inhopp och ibland har han inte ens funnits med på bänken. Unga trion Simon Helg, Carlos Gaete och Maic Sema har många gånger valts före.

Hur känner du att det är med tränarens förtroende? - Jag vet inte vad jag ska säga. Han har ju valt att satsa på andra, så just nu känner jag inget förtroende.

- Jag är frustrerad, man vill ju alltid spela och jag tycker jag förtjänar att få spela mer. Under försäsongen spelade jag nästan varje träningsmatch, så jag är lite förvånad. Jag har kört på och känner mig i bra form. Men det är tränaren som tar ut laget.

Som så många andra Hammarbyspelare hämtades Laitinen upp från Hammarby TFF. Det var år 2004. Redan samma år fick den lovande Laitinen en del speltid och han hann även med att göra två mål. Säsongen 2006 lånades han ut till IFK Norrköping i Superettan. Där blev det succé med sex mål och flera målgivande passningar. Efter det har han varit relativt ordinarie i Hammarby – fram till i år.

- Det känns onödigt att spekulera i klubbyte och sånt nu. Vi har fört en liten dialog om nytt kontrakt, men det är inte mer än så.Som sagt, jag väntar tills säsongen är över sen får vi se.

Micki Almasi

Publicerad 2009-05-08 kl 11:23
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå