Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Petade Laitinen: ”Det här kan inte fortsätta”

Allsvenskan 2009-05-08 kl 11:23

Haris Laitinen får ont om speltid i Hammarby. Han känner att han inte har Tony Gustavssons förtroende och nu är han trött på läget.

- Den här situationen kan inte fortsätta, det är inget snack om den saken. Mitt kontrakt går ut nu efter säsongen. Så efter sommarens matcher får jag sätta mig med min agent och se vad jag vill göra, säger Laitinen till FotbollDirekt.se.

De två senaste säsongerna har Laitinen startat de flesta matcherna. I år har han inte fått starta en match. Han har fått nöja sig med kortare inhopp och ibland har han inte ens funnits med på bänken. Unga trion Simon Helg, Carlos Gaete och Maic Sema har många gånger valts före.

Hur känner du att det är med tränarens förtroende? - Jag vet inte vad jag ska säga. Han har ju valt att satsa på andra, så just nu känner jag inget förtroende.
ANNONS

- Jag är frustrerad, man vill ju alltid spela och jag tycker jag förtjänar att få spela mer. Under försäsongen spelade jag nästan varje träningsmatch, så jag är lite förvånad. Jag har kört på och känner mig i bra form. Men det är tränaren som tar ut laget.

Som så många andra Hammarbyspelare hämtades Laitinen upp från Hammarby TFF. Det var år 2004. Redan samma år fick den lovande Laitinen en del speltid och han hann även med att göra två mål. Säsongen 2006 lånades han ut till IFK Norrköping i Superettan. Där blev det succé med sex mål och flera målgivande passningar. Efter det har han varit relativt ordinarie i Hammarby – fram till i år.

- Det känns onödigt att spekulera i klubbyte och sånt nu. Vi har fört en liten dialog om nytt kontrakt, men det är inte mer än så.Som sagt, jag väntar tills säsongen är över sen får vi se.

ANNONS

Micki Almasi

Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto