Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Petades mot Häcken - Magnus Eriksson hade långt snack med Kim Bergstrand: "Det är vad det är"

Allsvenskan

STOCKHOLM. Matchvinnare mot Mjällby - men petad mot Häcken.
Efter torsdagens träning hade Magnus Eriksson ett långt snack med Kim Bergstrand.
- Det är vad det är, säger mittfältaren till Fotbollskanalen.

3:05
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Andreas Sandström/Emma Wallskog/Bildbyrån

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Det var nog en del som höjde på ögonbrynen när laguppställningen mot Häcken släpptes. Magnus Eriksson började nämligen på bänken, trots att han i matchen innan, mot Mjällby, satte det viktiga 1-0-målet.

I stället var Rasmus Schüller tillbaka efter skada och så fick 17-årige Lucas Bergvall göra sin första allsvenska start.

Efter 1-0-segern mot Häcken ville inte Magnus Eriksson prata om att han började på bänken utan han ville bara prata om matchen och om segern.

På torsdagen tränade han med övriga som inte startade på onsdagen. Efteråt valde han att svara på frågor om bänkningen.

- Det är vad det är. Jag har inget att säga om det. Jag är jätteglad att vi vann och det är det som jag har att säga om den situationen. Det är vad det är, säger han till Fotbollskanalen.

Annons

Lucas Bergvall och Rasmus Schüller var två av planens bästa spelare i segern mot Häcken. Så frågan är om Eriksson får starta i söndagens derby mot AIK?

- Jag är fit for fight, säger han kort.

Efter torsdagens träning på Kaknäs satte sig Magnus Eriksson och tränaren Kim Bergstrand på en bänk och hade ett långt snack. Men mittfältaren vill inte berätta vad han har fått för förklaring till att han var bänkad.

- Det stannar mellan oss. Jag är alltid den jag är och kommer alltid att representera Djurgården med stolthet. Vi vann i går och utifrån det så är jag jävligt nöjd, säger han.

Köper du motiveringen?
- Det är fotboll. Det är mycket olika individuella individer och jag har egentligen inte så mycket mer att säga om det. Jag vill spela i alla matcher. Men så är det ibland. Jag är redo att spela.
Annons

Är det viktigt för dig att inte gnälla?
- Djurgården är större än en enskild spelare. Så att stå och ha en egen agenda, det är inte jag. Jag värnar om Djurgården och resultaten vi gör. I förra matchen gjorde jag mål och tog hem tre poäng till Djurgården. Så länge jag känner att jag är med och bidrar så är jag nöjd. 

Publicerad 2023-05-25 kl 14:20

"JUST NU: Allsvenskan” - din dagliga nyhetspodd om Allsvenskan

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto