POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Portugal fick Bosnien i playoff

Det hade kunnat blivit Zlatan mot Zlatan. Ibrahimovic mot Muslimovic. Men i stället för Sverige blev det Portugal som får ta sig an Bosnien i playoffspelet till VM i Sydafrika.

På måndagen lottades playoff-matcherna till VM i Sydafrika, utan Sverige men med Portugal.
Och det ser ut att bli en lätt resa för portugiserna mot VM. Bosnien, rankat 42:a på världsrankingen, blir portugisernas motståndare senare i november.

I Bosniens landslag spelar svenskättade Zlatan Muslimovic, till vardags i grekiska PAOK men med meriter från bland annat IFK Göteborgs pojklag. I stället för möte med Zlatan Ibrahimovic är det Cristiano Ronaldo han får mäta sina krafter med.

I övrigt lottades Frankrike mot Irland, som har ett nytt storlag på gång. Irländarna förlorade inte en enda match i sitt gruppspel och pressade också regerande mästarna Italien i de båda mötena mellan länderna.

Inte heller tidigare europamästarna Grekland lär jubla över sin lottning. Ukraina fick grekerna på sin lott. Första matchen spelas i Grekland men returen spelas i Kiev 18 november, där det vid den tidpunkten på året kan vara rejält kylslaget med temperaturer ned mot tvåsiffrigt på minussidan.

Ryssland ställs mot Slovenien, där AIK:s Miran Burgic kan bli aktuell för spel efter att ha nu blivit kvitt sin skada.

Publicerad 2009-10-19 kl 15:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå