Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Prica: "Har bara Rosenborg att ta ställning till"

Helsingborg vill ha hem Rade Prica. Men anfallsstjärnan har bara ett enda konkret förslag - och det kommer från hans egen klubb Rosenborg.

– Jag har inte fattat något beslut ännu. Mitt kontrakt är fortfarande giltigt och jag har ett år kvar av det, säger Rade Prica till norska adressa.no.

Rade Prica har gång efter annan länkats samman med gamla klubben Helsingborg. Och ryktena om att den 31-årige anfallaren är på väg hem har intensifierats, inte minst efter att Rasmus Jönsson och Alexander Gerndt försvunnit från klubben.

HIF är öppna med att vilja ha hem Prica. Men något bud har inte kommit, säger Rosenborgs skyttekung. Däremot har Rosenborg kommit med ett förslag på förlängning.
– Men det enda alternativet jag har nu är Rosenborg. Det är här jag har ett kontraktsförslag, säger Prica.

Samtidigt säger han att han inte kan vara säker på att bli kvar i Rosenborg ens över det befintliga kontraktet, som sträcker sig över 2012.
– Man vet aldrig i fotboll. Detta är inget beslut jag vill hasta fram. Det är lika viktigt vad min familj tycker. Jag har barn som börjar bli stora, och jag har en fru att ta hänsyn till, säger han.

Något beslut om framtiden kommer inte före jul. Utan det kan alltså ta tid, ända fram till våren 2012.
– Det är nog klart före början av säsongen, säger Prica.

Anton Zetterman

Publicerad 2011-11-08 kl 21:49
Annons
Annons
Annons