POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Proffsögon på Wanderson - Agenten: "Nu ska han säljas"

Gais brasilianske anfallare Wanderson var på vippen att på egen hand sänka Kalmar på söndagen. Hans två mål räckte till en poäng. Nu uppmanar brasilianarens agent Gais att sälja Wanderson.

- Nu är han jättehet och det är då man kan och ska sälja, väntar man en säsong kan han vara kall igen och då går det inte, säger agenten Oliver Cabrera till GT.

Wandersons uppvisning mot Kalmar FF i den andra halvleken var av högsta klass. Han bröt igenom Kalmarförsvaret och stänkte in 1-0 i den 58:e minuten men det var ingenting jämfört med hans 2-0-mål, som var en riktig delikatess.
- Jag gick förbi en kille och tunnlade en annan och satte den i bortre hörnet, säger Wanderson blygsamt. Sanningen var den att bollen satt i det bortre krysset.

GT uppger att på läktaren fanns det proffsuppköpare på plats från bland annat Ajax, Heerenveen och italienska Serie B-laget Verona.
Men någon direkt bud på Wanderson har inte Cabrera fått än.
- Nej, inte vad jag vet. Men det kan tänkas att de kommer när fönstret är öppet. Wanderson har visat att han är redo att ta nästa steg och kan spela på ännu en högre nivå. Sverige är en mellanstation, så är det. Säljer man nu kna man också få en bra summa. Det är dumt att vänta för länge, säger Cabrera till tidningen.

Wandersons båda mål gör att han är tvåa i skytteligan bakom Tobias Hysén och trots att Gais har haft svårt att vinna sina matcher har brassen varit en av de mer tongivande spelarna i varje match.

Han själv gör heller ingen hemlighet av att Gais snart bara är en klubb på hans CV. Spel ute i Europa lockar.
- Det är väl vad alla spelare drömmer om. Men nu är allt fokus här. Intresset är smickrande.

Publicerad 2009-05-25 kl 11:29
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå