Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Rami löser Bajens kris - ''Så cool och trygg''

Allsvenskan

Rami Shaabans betydelse för Hammarby är enorm. Bajen-tränaren Tony Gustavsson kan inte nog prisa den så skadedrabbade stjärnan.

– Han bar bindeln på ett fantastiskt sätt senast i derbyt, hyllar Tony Gustavsson för Sportbladet.

Shaaban är tillbaka. Två nollor i rad.
Och med Mikkel Jensen såld och Fredrik Söderström avstängd och skadad är han nu ny lagkapten. I dag mot Elfsborg blott sjätte matchen för säsongen på grund av flera olika skador och barnafödande.

Tränaren Tony Gustavsson gör inga försök att hålla inne med sin förtjusning och stora, stora förtroende för den förre landslagsmålvakten.

– Rami bar bindeln på ett fantastiskt sätt senast i derbyt och tog ett jätteansvar. Han hördes i omklädningsrummet och gick runt och pratade med flera av killarna.

ANNONS

– Rami har lyft sig. Han har hållit nollan två gånger i rad och det märks att han mår gott nu av att ha fått några matcher, säger Gustavsson.

– Det betyder enormt mycket för många av spelarna att kunna luta sig mot Ramis lugn och trygghet. Han är jävligt cool och trygg i sig själv.

Rami Shaaban lyssnar men tar försiktigt till orda.
– Jag har tagit ansvar innan också men det är svårt att ta det när man går skadad. Men visst har det flutit på, säger Rami.

Ola Gustavsson

Publicerad 2009-08-15 kl 13:31
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto