Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ranégie: "Skulle förvåna om inget bud dök upp"

Allsvenskan

Allsvensk skytteligaledning - nu vill Mathias Ranégie ut i Europa. Och han ser ett ökat utlandsintresse som logiskt efter succén:
- Ja, och jag skulle klara de största ligorna, säger han.

Han har betraktats som lite av ett problembarn tidigare. Men nu har Mathias Ranegie etablerat sig på allvar i allsvenskan. 12 mål ifjol och redan fem nätkänningar i år, och Ranegie hymlar inte med att det är dags för nästa steg.

- Nej, jag vill ut nu, jag är i min bästa ålder. Kan jag inte gå den här säsongen så i alla fall till nästa, säger Mathias Ranégie till FotbollDirekt.se.

- Jag skulle klara de största ligorna, med min fysik tror jag att jag passar överallt. Men Holland, Tyskland, nåt sånt. Jag gillar tyska ligan, det är lite av en dröm.

Ranégie har kontrakt med Häcken till 2014 och hittills har det varit ganska tyst med proffsrykten kring anfallaren, som fyller 27 i sommar. En förklaring - det är Ranégie själv inne på - kan vara det långa kontraktet. Men allsvenskans skyttekung tycker ändå att det borde finnas intresse.

ANNONS

- Nu har det ju förvisso bara gått fyra matcher. Man fortsätter jag som jag gjort hittills skulle det förvåna mycket om det inte dök upp något bud, trots kontraktet. Jag vet ju att det har varit många scouter och tittat på andra spelare i vårt lag. Och det har ju gått bra för mig så de lär väl ha noterat det också.

- Häcken vet ju om att jag vill ut, och jag tror inte de skulle säga nej om rätt bud dök upp. Det känns som att det finns uppbackning bakom mig också, vi har Majeed Waris som sett väldigt stark ut till exempel, så det är ingen katastrof för laget om jag försvinner.

Publicerad 2011-04-23 kl 14:10
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto