POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Rasmus Elm förlänger med KFF

Kalmar FF får behålla sin guldklimp Rasmus Elm över säsongen 2010.
- Det har varit klart att förlänga med KFF sedan januari, säger Elm.

Farhågorna har varit att Rasmus Elm ska göra som brorsan Viktor som lämnade KFF för holländska Heerenveen som bosman. Men nu är det klart att Rasmus Elm förlänger sitt kontrakt över säsongen 2010.
– Det har varit klart att förlänga med Kalmar FF sedan i januari. Vi har haft diskussioner lite fram och tillbaka, men det har känts viktigt att inte stressa fram ett beslut. Mitt fokus kommer nu helt att vara på matcherna i allsvenskan och kommande landslagsuppdrag, säger Rasmus Elm till Barometern.

Elm har varit under flera klubbars radar efter en succéartad höstsäsong med KFF som bland annat resulterade i att mittfältaren fick följa med landslaget på vinterturné. Där briljerade han i landskamperna mot USA och Mexiko. Nu kan KFF räkna med att få bra betalt för jättetalangen.
- Alla vet att det är en tidsfråga innan Rasmus tar steget ut i Europa. Vi har fört en bra dialog hela tiden och vi har väntat på att Rasmus ska känna sig mogen att skriva på. Det gjorde han nu och vi är jättenöjda, säger klubbchefen Svante Samuelsson till Barometern.

Publicerad 2009-05-05 kl 16:43
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå