Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Rasmus Elm ser ut att starta i svenska cupen

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Rasmus Elms status och form blir bara bättre och bättre. Nu ser han ut att starta Kalmars match i svenska cupen mot Halmia under torsdagen.

Det är 24kalmar.se som skriver att Rasmus Elm var med i "startelvan" under onsdagens matchförberedande träning. Han bildade ett centralt mittfält tillsammans med Tobias Eriksson och Viktor Elm.

Mycket talar alltså för att 27-årige Elm startar mot IS Halmia i svenska cupen under torsdagen, efter att han har gjort fem inhopp i allsvenskan.

Senast mot AIK i helgen spelade Elm över en halvtimme och hyllades av AIK:s tränare Andreas Alm. Då sa Elm själv följande till Fotbollskanalen om sin status:

- Det känns okej. Det blir bättre och bättre. Nu känns det som att kroppen svarar på ett någorlunda sätt som jag vill att den ska göra. Sen finns det bitar kvar som jag vill bli bättre på. Jag tar steg hela tiden och det går åt rätt håll.

När är du redo för att starta en match?
- Redo och redo, det är svårt att säga. Jag ska försöka stegra det hela tiden. Om jag klarar 45 eller 60 minuter... Jag får hitta nivån hela tiden och inte dra på stora trumman direkt. Jag orkar inte börja om en gång till.

Mot Halmia ser Kalmar ut att vila försvararna Marcus Nilsson och Viktor Agardius, enligt 24kalmar.se.

KFF:s preliminära elva mot Halmia (enligt 24kalmar.se): Lars Cramer – Emin Nouri, Ludvig Öhman, Markus Thorbjörnsson, Stefan Larsson – Rasmus Elm – Filip Sachpekidis, Tobias Eriksson, Viktor Elm, Romario – Marcus Antonsson.

I klippet ovan kan du se Rasmus Elms kommentarer efter comebacken för en månad sedan.

Publicerad 2015-08-19 kl 11:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons