Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

RATAD – Nu på väg att fly Djurgården

Kenneth Höie in och Kasper Jensen ut? Enligt uppgifter till FotbollDirekt är Jensen på väg att lämna Djurgården.
– Vi får sätta oss ner och diskutera och tillsammans ta ställning till hans framtid här, säger Magnus Pehrsson.

 

Kasper Jensen, 29, värvades inför säsongen som förstemålvakt till Djurgården. Dansken, som har kontrakt över 2014, har dock inte alls levt upp till förväntningarna såhär långt. Under måndagen värvades därför Elfsborgs förre burväktare Kenneth Höie.
– Man kan säga såhär: vi hade hoppats på att vi rekryterade en förstemålvakt när vi köpte Kasper, och såhär efter ett halvår kan man väl inte säga att han levt upp till förväntningarna man ska ha på en förstemålavakt, säger Djurgårdens manager Magnus Pehrsson.

Hur känsligt har det här beslutet varit med tanke på den satsning ni ändå gjorde på Jensen?
– Det är klart att på ett personligt plan så känns ju inte det här bra för mig gentemot honom. Samtidigt så går mitt jobb ut på att vinna matcher åt Djurgården och det är det viktigaste för mig. Mitt jobb är att se till att vi vinner så många matcher som möjligt, säger Pehrsson.

Enligt danska uppgifter till FotbollDirekt.se har en dansk klubb hört sig för kring Kasper Jensen om att låna målvakten från Djurgården. Att 29-åringens situation hos Dif inte är optimal är något Pehrsson inte nekar till.
– Nu har ju det här kommit snabbt på… jag menar det är ju först i dag (måndag) vi har gått ut med den här nyheten om Kenneth Höie. Men det är klart att det här är någonting vi gemensamt, Djurgården och Kasper, får sätta oss ner och diskutera och tillsammans ta ställning till hans framtid här.

 

Publicerad 2012-06-26 kl 10:20
Annons
Annons
Annons