Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Redo för första starten efter skadehelvetet: "Väntat på den här stunden"

Allsvenskan

Christopher Telo är tveksam inför morgondagens möte med IFK Göteborg.
Då kan Nikola Tkalcic göra sin första start för IFK Norrköping på över ett år.
- Jag har väntat på den här stunden och känner mig redo, säger Tkalcic till Folkbladet.

2:32
Nästa

Avbryt
Försök igen

19 maj i fjol skadade sig IFK Norrköpings Nikola Tkalcic genom att slita av korsbandet i mötet med IFK Göteborg. Skadefrånvaron har varit lång för kroaten, som först tidigare i veckan gjorde allsvensk comeback för Peking med ett inhopp i mötet med AIK.

I morgon kan 27-åringen komma att få göra sin första start på över ett år. Christopher Telo, som under våren varit given på vänsterbacksplatsen, bröt mötet med AIK med ljumskproblem, vilket öppnar för en plats i startelvan för Tkalcic. Själv råder ingen tvekan om att han är redo för spel.

- Absolut.  Jag har väntat på den här stunden och känner mig redo. Jag har spelat med U21-laget fem-sex matcher och det har känts okej. Kanske inte riktigt så bra som det gjorde innan skadan men jag är på väg mot den formen. Jag har bra kondition och känner mig stark, jag behöver bara några matcher för att hitta den där känslan igen. Det ska inte var några problem, säger Tkalcic till Folkbladet.

ANNONS

Norrköpings manager Jens Gustafsson menar att han kan komma att kasta om en del i laget mot IFK Göteborg gentemot senaste matchen mot AIK.

- Vi har ju gjort det på sistone och det är väl troligt att vi kommer fortsätta på det sättet. Vi har ju flera spelare som är kvalitativa, så det känns rimligt ja, säger Gustafsson till Folkbladet.

Se höjdpunkterna från Norrköpings möte med AIK från i torsdags i spelaren ovan.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-06-03 kl 09:29

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto