Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Reklamskylt förstör för 'Ishi'' - borta i veckor

Allsvenskan

Stefan Ishizaki ramlade in i en reklamskylt mot AIK. Nu ser han ut att stoppas i flera veckor.
– Vanligtvis rör det sig om minst ett par veckor, säger en överläkare.

Skade- och sjukdomsproblemen följer efter Stefan Ishizaki. Nu blir han borta ett tag framöver på grund av en fraktur i båtbenet, vilken han ådrog sig i matchen mot AIK senast.

– Han ramlade in i en reklamskylt och tog emot med handen, men fortsatte ändå spela. Efter att han blivit utbytt sa han att det gjorde riktigt ont, och under gårdagen tog vi beslutet att han skulle röntgas, säger Elfsborgs sjukgymnast Martin Bergqvist till Borås Tidning.

– Bilderna visade att benet var av.

Än är det inte klart om 29-åringen behöver opereras. Mittfältaren ska i dag till en handkirurg i Göteborg och därefter tas beslut om det blir ett ingrepp.

ANNONS

– Det har kommit flera bra behandlingsmetoder under de senaste åren, men båtbenet är mycket svårläkt. Som fotbollsspelare får man räkna med att bli borta ett tag – i regel några veckor. Men i bland kan det ta längre tid, det beror helt på hur frakturen ser ut, säger en överläkare till BT.

Martin Petersson

Publicerad 2011-08-03 kl 13:56
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto