Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Robin Olsen: "Allt blir klart med PAOK inom kort"

Allsvenskan

Robin Olsen räknar med att lämna Malmö FF.
Målvakten är nära en övergång till PAOK.
- Jag tror att allt blir klart när som helst, säger han till Fotbollskanalen.

Foto: Scanpix

Robin Olsen har bara ett halvår kvar på kontraktet och räknar med att lämna Malmö FF inom kort. För några dagar sedan la grekiska PAOK ett bud och målvakten tror och hoppas att klubbarna kommer överens.

- Vi hoppas på en lösning när som helst. Jag tror och räknar med ett klubbyte, säger Olsen till Fotbollskanalen.

- Malmö har fått ett bra bud och jag har svårt att tro att klubben stoppar mig den här gången. Dels har jag bara ett halvår kvar på kontraktet, dels har jag blivit stoppad i de två senaste fönsterna.

- Jag respekterade klubbens beslut de gångerna, bet ihop och fortsatte att prestera. Nu känner jag väl att klubben äntligen borde ge mig chansen. Det är inte kul om jag stoppas i ett tredje fönster, speciellt med tanke på att andra spelare har sålts. Och för mig är det viktigt att MFF får pengar så jag inte går helt gratis.

ANNONS

Du vill inte spela ut kontraktet och lämna som Bosman?
- Nej, det är aldrig kul att gå som Bosman. Inte i mitt fall. MFF har ställt upp och gjort det bra för mig, och jag känner att jag också har gjort ett bra jobb och ställt upp för klubben.

- Johnny Fedel har gjort ett väldigt bra jobb med mig under de här tre åren men någon gång kommer det en tid då du känner att man måste ta nästa steg för att utvecklas så mycket som möjligt. Nu känner jag att jag behöver en ny utmaning.

Hur ser du på PAOK?
- Det är ett topplag som väljer att satsa. Klubben ska kvala till Europa League, har en ny ägare, sportchef och tränare. Det är mycket som är nytt så det är kul att vara med i deras planer.

Publicerad 2015-06-28 kl 16:21

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto