Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Rosenberg tränar med MFF imorgon - två dagar innan viktiga CL-matchen

Allsvenskan

MALMÖ. Trots en tidigare pessimistiskt diagnos verkar Markus Rosenberg bli ett alternativ för Malmö FF i CL-returen mot FK Vardar.

Foto: Bildbyrån.

Malmö FF hade idag ett tungt poängtapp mot IK Sirius, men en av dagens få positiva MFF-nyheter levererade fysioterapeuten Jesper Robertsson: Markus Rosenberg tränar med laget imorgon. Beskedet kom efter att ha undersökt de positiva värdena på GPS-mätarna från fredagens träning. 

- Det har sett bra ut, han har inte reagerat negativt på de testerna vi gjorde igår. Han kommer vara tillgänglig för träning.

Rosenberg har tidigare sagt att han inte trodde att han skulle hinna bli frisk. Nu är han helt klar medicinskt sett, men sedan återstår det att se exakt hur hårt åt han går just imorgon.

ANNONS

- Det är en diskussion vi får ta inom ledarstaben.

Malmö FF fick bara 1-1 i hemmamatchen och måste därför göra mål i bortamatchen mot FK Vardar. Nu kanske Rosenberg kan vara med i den matchen. De spelarna som är osäkra mot FK Vardar, förutom Rosenberg, är Alexander Jeremejeff och Behrang Safari.

MFF fick inte heller några nya skador idag. En spelare blev utbytt, Rasmus Bengtsson, och en fick kramp, Mattias Svanberg, men där fanns det inga nya problem att rapporterade. För Bengtsson handlade det mest om att han inte orkade 90 minuter efter sin skada.

- Ja. Jag tycker det jättepositivt, kul att se honom tillbaka, men det var trötthet. Han var trött redan efter första halvlek, sedan gjorde vi en bedömning att ta ut honom. Men det var inget med knäet.

- Det var baksidan som krampade (för Svanberg), men det var ingen fara.  

ANNONS

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-07-15 kl 19:31

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto