Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Rydström utvisad efter flera dueller med Sundin

Vid ställningen 1-0 till Kalmar FF drog Henrik Rydström på sig sin andra varning och visades ut från Vångavallen. Då vände TFF på tillställningen och vann med 2-1.

Kalmar FF:s lagkapten Henrik Rydström hade med sig ett gult kort från första halvlek, men det hindrade inte mittfältaren från att lägga ett klassiskt krokben för kvicke Erik Sundin när han var på väg igenom. Detta borde belönats med matchens andra varning. Istället kom det några minuter senare i en ny kamp med Sundin.

- Han skulle åkt ut i förstaläget så han fick det andra kortet retroaktivt. Han var på och högg efter den första situationen. Det var lite klantigt gjort och jag förstår inte vad han hade för avsikt med det, säger Erik Sundin till FotbollDirekt.se.

Givetvis var det ett blytungt poängtapp för Kalmar FF i jakten på Lennart Johanssons pokal. Däremot var resultatet inte alls orättvist. Även innan Rydströms röda kort var TFF ruskigt giftiga. Ofta var det vindsnabbe Erik Sundin som gäckade Kalmar-försvaret.

- Ja, jag är inne i en bra period nu med både mål och assist. Det alltid kul när vi kan vara med och fajtas. Nu siktar vi vidare uppåt.

Är du besviken på Kalmar? - Nej, jag vet inte. De har haft ett tufft spelschema och var kanske lite sega. Samtidigt är vi riktigt bra idag och jag kan inte se vad de skulle gjort för att vinna, säger Sundin.

Erik Sundin sitter på utgående kontrakt och gjorde bästa reklam för sig själv. Planens främste spelare rullade in 1-1 bakom Petter Wastå. 2-1 tryckte Magnus Andersson in efter en hörnvariant.

Trelleborgs FF ? Kalmar FF 2-1 (0-0) Mål: 0-1 (47) Abiola Dauda, 1-1 (63) Erik Sundin, 2-1 (74) Magnus Andersson
Varningar: KFF: Larsson, TFF: Sundin
Utvisning: Rydström (2 gula kort)
Domare: Åke Andreasson
Publik: 2 045

Daniel Bogefors
FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-10-05 kl 19:00
Annons
Annons
Annons