Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Rydströms gruff med AIK-fans: "Ville ha upp mig"

Allsvenskan

När AIK:s Ivan Obolo låg skadad hade Kalmars Henrik Rydström en egen uppgörelse med hemmasupportar.
- De ville att jag skulle komma upp till dem på läktaren men jag var lite undrande hur jag skulle klättra upp där, säger han till fotbollskanalen.se.

Ivan Obolo gick i däck under 1-1-matchen och under tiden argentinaren fick vård hade Henrik Rydström ett eget ”snack” med hemmafans, mitt under brinnande match.

- Ja, ha ha. Det var fans som stod och skrek när Obolo låg skadad. Så jag stod mest och lyssnade och var smickrad över att de orkar hetsa upp sig så mycket på mig. Särskilt när de har en egen spelare som ligger blödande, kommenterar Rydström och fortsätter:

- De ville att jag skulle komma upp till dem på läktaren men jag var lite undrande hur jag skulle klättra upp där. Men jag stod kvar, ha ha.

Du bjöd inte ned dem på plan?

- Nej, det var lika bra att strunta i det.

ANNONS

Var det huliganer?

- Vet inte. Men jag gillar ju det på Råsunda. Det finns en jävla passion och hets. Och sen finns det väl de som inte har alla hästar hemma. Men det är kul med engagemang.

Kul när det blir lite käfta och hetsa?

- Ja, precis. Det är ju inte så att jag känner mig hotad utan de tycker väl att jag är dum i huvudet. Och det har de ju rätt att tycka.

Du tar det som smicker, att de bryr sig så mycket?

- Ja, ha ha, hellre det än likgiltighet.

Publicerad 2009-08-22 kl 21:22
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto