Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Ryktet: Milan vill ha Helsingborgs fynd

Foto: Scanpix

Årets mest otroliga fotbollsrykte är här. Helsingborgs Nikola Djurdjic är starkt utlandsaktuell och i dag kommer uppgifter om att självaste Milan följer honom:
– Första gången jag fick höra det var faktiskt efter vår bortamatch mot Gais, säger HIF:s Paul Myllenberg.

Allsvenska succén Nikola Djurdjic ser ut att vara aktuell för Milan. Ett sensationellt rykte och nu lär Djurdjic bli mycket svår att behålla. Alldeles oavsett det blir Milan eller någon annan utländsk klubb som lägger ett bud.

– I höst har vi haft fler representanter än vanligt som varit här på Olympia och tittat på våra matcher. Nu kan man ju aldrig med säkerhet säga vad scouterna tittar på, men jag blir inte förvånad när du nämner Milan. I Europamatcherna har Nikola spelat ett spel som är på samma nivå som motståndarnas, konstaterar Myllenberg för Helsingborgs Dagblad. 

Kontraktet med Djurdjic går ut gentemot Haugesund för HIF från den 15 januari.
Norrmännen kan sälja spelaren till en annan klubb – trots att HIF har en option. Ändå har Helsingborg inte gett upp hoppet opm att lyckas förmå ett av årets största allsvenska namn att stanna på Olympia:

– Vi får se om vi lyckas, säger Myllenberg till HD och som svarar så här på om han tror att Djurdjic finns kvar när försäsongen startar i början av januari:

– Det är inget jag vill spekulera i för tillfället. Fram till siste januari då fönstret stänger kan enormt mycket hända.

Publicerad 2012-12-03 kl 12:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons