Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sana riktar ytterligare kritik mot Blåvitt: "Bara beslut utan dialog"

Allsvenskan

Tobias Sana bröt tystnaden i en intervju med SVT.
Nu har han även skrivit en lång hälsning till supportrarna på sin Instagram.
"Det känns som att några personer bestämt sig för att jag inte passar in", skriver han.

Foto: Bildbyrån

Tobias Sana.

Det var i mitten av maj som IFK Göteborg sparkade Tobias Sana. Enligt Blåvitt hade 32-åringen då agerat på ett sätt som bröt mot klubbens värdegrund om "kamratligt och professionellt uppförande" i samband med halvtidsvilan i matchen mot Kalmar FF.

Sana har dock varit under kontrakt med Blåvitt tills i fredags. Därefter bröt han tystnaden i en intervju med SVT.

Nu har Sana även valt att skriva en lång hälsning till IFK Göteborgs supportrar på sin Instagram.

"När jag kom hem fanns det en öppenhet och en inkluderande miljö vilket gjorde mig otroligt glad och stolt. Så är det inte nu. Om man inte får vara självkritisk med ambitionen att bli bättre både individuellt och gentemot laget efter dåliga prestationer blir laget aldrig bättre", skriver han.

ANNONS

Sana förklarar även här att han ångrar sitt beteende under pausen i Kalmar-matchen men samtidigt upplever han att det som sedan följde inte är vad IFK Göteborg står för.

"Tidigare fanns det en dialog och en genuin, både vilja och förståelse, för både fotbollsspelaren Tobias Sana och människan Tobias Sana. Nu endast beslut och besked utan dialog och utan vilja att hitta en lösning".

Han menar att hans mål var att hjälpa Blåvitt tillbaka dit de hör hemma, vilket han nu inte fick uppleva.

"Min dröm och mitt driv var att vinna SM-guld och komma ut i Europa med klubben som betytt mest för mig. Men det känns som några personer bestämt sig för att jag inte passar in och det kommer för alltid att göra ont i hjärtat", skriver Sana och avslutar sedan med att tacka supportrarna för deras stöd.

Blåvitts klubbdirektör Håkan Mild valde att inte kommentera Sanas uttalande i SVT, utan hänvisar till tidigare pressmeddelanden.

ANNONS

Läs inlägget i sin helhet nedan. 

Publicerad 2022-07-17 kl 11:47
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto