Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Säsongen i fara för Halmstads försvarschef

Halmstads lagkapten Johnny Lundberg riskerar operation. Ljumskproblemen har bara blivit värre och försvarschefen tar smärtstillande.

Vill det sig illa kan nu säsongen vara över för Halmstads Johnny Lundberg, 28.
Ljumskproblemen blir inte bättre och det är enbart smärtstillande tabletter som dämpar problemen.

- Nu har vi uppehåll denna veckan från matcher och jag vilar helt och hållet och går på voltarentabletter. Känns det bättre på måndag så kör jag på, men är det inte okej då så blir det nog ingen mer säsong för mig utan då satsar vi på operation efter säsongens slut, säger han till Hallandsposten.

Inte sedan Åtvidabergs-matchen i mitten av augusti har Lundberg startat i en allsvensk match. Mot BP senast fanns han inte ens med på bänken.

Ljumskbesvären förstås huvudorsaken - men samtidigt går inte att komma i från att veteranerna Tommy Jönsson, 34, och Tomas Zvirgzdauskas, 35, imponerat under hösten.

– Tommy och Tomas har gjort det bra, men samtidigt har jag gått här hemma för mig själv och det har smärtat i ljumsken i vartenda steg jag tagit och jag har inte kunnat slå till bollen riktigt.

- Det är klart att man trycks ner mentalt när vi hade en dålig period med laget också, man vill ju hjälpa till och spela så mycket som möjligt, säger Lundberg.

Ola Gustavsson

 

Publicerad 2010-10-06 kl 11:42
Annons
Annons
Annons