Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Silly Season måndag - Batan klar för Assyriska

Knappt tre veckor till den allsvenska starten. FotbollDirekt.se har samlat dagens mest spännande rykten.

Assyriska har gjort klart med ett lån av Stefan Batan från Djurgården för säsongen 2009. (assyriska.se)

Veteranen Magnus Samuelsson stannar i IFK Norrköping också kommande säsong. Därefter kommer att han att få en projektanställning på kansliet.  (ifknorrkoping.se)

Landskrona har efter segdragna förhandlingar löst mittfältaren Martin Olofsson från Markaryd. Han har skrivit på för ett plus ett år. (Helsingborgs Dagblad)

Ljungskile testar brittiske försvararen Samuel Oji, som närmast kommer från spel med Hereford men även spelat i Arsenals ungdomsakademi. (Bohusläningen)

Marcelo Sarvas kan komma att återvända till Mjällby efter att ha lämnat klubben i somras för spel med Limhamn/Bunkeflo. (Blekinge Läns Tidning)

Robert Walker lämnar Örebro för spel med Åtvidaberg. Han lånas av Närkeklubben i första hand fram till sommaruppehållet. (Östgöta Correspondenten)

Landskrona tappar duon Alvedin Nezirovac och Amar Muharemovic till Motala. (Östgöta Correspontenden)

Rodrigo Soria och Toni Koskela är fortfarande aktuella som nyförvärv hos AIK men i så fall först till sommaren. (FotbollDirekt.se)

Ante Covic med ett förflutet i Hammarby kan sensationell komma att dyka upp hos Elfsborg. (Borås Tidning)

Nathan Coe. Där har ni namnet på den målvakt som Örgryte lånar under första halvan av säsongen i ordinarie Peter Abrahamssons frånvaro. Coe kommer närmast från spel med FC Köpenhamn. (ois.o.se)

Malmö FF har varit tydliga med att de vill ersätta Ola Toivonen. Som det ser ut i dagsläget lär det dock inte bli fler spelartillskott i truppen innan transferfönstret bommar igen. (Sydsvenskan)

Publicerad 2009-03-16 kl 16:35
Annons
Annons
Annons