Sirius vann svängig match mot superettanlag

Sirius drog längsta strået i träningsmötet med IK Brage och vann 4-2.
Men segern satt långt inne.

Under fredagsförmiddagen träningsspelade IK Sirius mot Brage. Men superettanlaget visade sig vara en svår nöt att knäcka för Uppsalalaget.

IK Sirius fick en bra start på matchen och i mitten av den första halvleken höll sig Henry Offia framme och satte dit 1-0. Men innan den första halvleken var färdigspelad hann Borlängelaget att kvittera på hörna och ställningen var 1-1 i paus.

I matchens andra akt bjöds det på ett målkalas och i den 61:e minuten tog Sirius ledningen på nytt. Men i ledning var man bara en dryg kvar då Brage kvitterade igen till 2-2. Men med tio minuter kvar att spela nickade Kebba Ceesay in 3-2 på hörna och slutet fastställde Jesper Arvidsson slutresultat 4-2 från elva meter.

Publicerad 2019-03-08 kl 14:48