Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Siriusbacken har skadat menisken - tvingas opereras: ”Ingen allvarlig grej"

Allsvenskan

Jepser Arvidsson tvingas till operation.
Vänsterbacken visade en skada på menisken vid en undersökning och kommer nu missa uppemot sex veckor.
- Det har inte varit så farligt för jag har kunnat spela, men det är en spricka i menisken, säger Arvidsson till UNT.

Foto: Bildbyrån

Jesper Arvidsson skadade sig i matchen mot Östersund i september. Vänsterbacken gick upp i en nickduell men landade olyckligt och stukade foten. Han missade tre matcher, men var sen tillbaka i spel igen.

Men fotskadan var inte det enda Siriusförsvararen skadade vid situationen.

- Jag har haft ont i knäet efter det och nu gjorde jag en magnetkameraundersökning för att kolla läget. Det har inte varit så farligt för jag har kunnat spela liksom, men då såg man att det var en spricka i menisken. Jag har varit och träffat en ortoped nu som sa att det behövde åtgärdas, säger Arvidsson till Upsala Nya Tidning.

ANNONS

Operationen kommer att ske i nästa vecka och Arvidsson hoppas var tillbaka så snart han kan. Läkarna ha sagt att skadan kan läkas på två veckor, men att mellan fyra och sex veckor är den normala läketiden.

- Det är ingen allvarlig grej, så vi får se. Jag hoppas att jag har bra läkkött och räknar med att vara tillbaka på en och en halv vecka, säger Arvidsson skämtsamt.

Försvararen kom till Sirius från Vålerenga i mitten av 2016 och gjorde 20 allsvenska matcher under säsongen. Under sina 16 år på elitnivå har 33-åringen aldrig behövt operera något tidigare.

- Det får ses som bra. När jag var junior nickade jag ihop med en spelare under en match och fick en kraftig hjärnskakning samt blödning innanför skallbenet. Efter det har jag aldrig opererats utan bara haft muskelskador, säger Siriusspelaren.

ANNONS

Sirius kommer efter semestern att samlas den 8:e januari, ett datum som Arvidsson har en möjlighet att vara helt återställd till.

Publicerad 2018-11-28 kl 13:07

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto