Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Sjöhage aktuell för Trelleborg

Elfsborgs-lånet Joakim Sjöhage funderar på framtiden. Trelleborg är intresserade och anfallaren själv verkar inte vara helt främmande för att byta till Tom Prahls trupp.

- Det är en jättebra klubb, säger Sjöhage till Trelleborgs Allehanda.

På slutet har Joakim Sjöhage fått hoppa in mer frekvent i Elfsborgs matcher, men en fortsättning i Borås eller Norge är utesluten. För en vecka sedan sa han att Elfsborg inte ville ha honom kvar och att läget var det samma i Brann. Gais och Trelleborg har kopplats samman med 22-åringen.

- Jag behöver komma till en lite mindre klubb efter att ha tagit guld med Elfsborg och spelat i Brann. Nu vill jag ha speltid, säger Sjöhage till tidningen och fortsätter:

- Jag vill komma till en klubb där jag kan få lugn och ro. En sådan klubb med mindre plånbok som inte kan värva så många dyra spelare.

Enligt Trelleborgs vice ordförande Stefan Nilsson har Joakim Sjöhages namn varit uppe sedan i somras. Lagets assisterande tränare Alf Westerberg erkänner att ytterligare en forward är prioritet.
- Det är ingen hemlighet att vi behöver en anfallare. Joakim är en hyfsat etablerad och snabb spelare. Generellt så är det fart som behövs. Vi har ju Jensen och Drugge men vi måste helst ha fyra gångbara anfallare, säger Alf Westerberg.

Publicerad 2008-10-08 kl 11:02
Annons
Annons
Annons