Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Skadeländet fortsätter för Fribrock

Allsvenskan

Martin Fribrocks tid i Esbjerg har varit allt annat än angenäm. Nu är det klart att han blir borta minst till nyår 2011.

- Det har gått lång tid och jag har känt att det inte är mycket som har hänt. Men den senaste månaden har jag börjat kunnat se ljuset i tunneln, säger Fribrock till Esbjergs hemsida.

Fribrock med ett förflutet i både Halmstad och Helsingborg har inte kunnat spelat många matcher under de två år han varit i Esbjerg. En mycket svårbehandlad och efterhängsen knäskada har satt stopp för spel.
- Jag var på exakt samma ställe för ett år sedan och jag tänker inte hamna i samma situation igen. Därför lyssnar jag nu till kroppens signaler och fungerar allt som det ska, hoppas jag kunna ha en plats i truppen igen från och med 1 januari 2011, säger Fribrock.

ANNONS

Många har pratat om att han aldrig mer kommer att komma tillbaka till fotbollsplanen men Fribrock har allt annat än gett upp hoppet.
Nu är han tillbaka i lättare träning och bara det ser han som en framgång.
- Det är riktigt skönt att vara tillbaka på planen igen och det är härligt att kunna spela lite fotboll igen.

Publicerad 2010-08-03 kl 10:56
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto