Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Sleyman muskelskadad: "Men det kunde varit värre"

Suleyman Sleyman har en muskelskada.
Ändå är läget mer hoppfullt än befarat.
- Jag spelar inte i helgen, men efter det kan jag snabbt vara tillbaka, säger han till fotbollskanalen.se.

Det var var i premiären mot IFK Göteborg som försvararen tvingades utgå med smärtor i vaden. När fotbollskanalen.se talade med klubbens kiropraktor Jimmy Daoud på måndagen var han skeptisk till såväl ”Sulans” som till skadade lagkompisen Yussuf Salehs status. Enligt honom fanns risken i båda fallen för relativt långa konvalescensperioder.

Men efter en genomgången ultraljudsröntgen har prognosen ljusnat betydligt för åtminstone Sleymans del.

- Det läkarna såg var en liten bristning. En skada på muskeln men ingen jättestor grej trots allt. Jag vet inte hur länge jag blir borta men det blir definitivt inget spel i nästa omgång, säger Sleyman.

Låter ändå som tur i oturen?
- Ja, jag var rädd att det skulle vara värre. Klart att det känns tråkigt att missa matcher som man sett fram emot hela försäsongen, det kommer lite olägligt på det sättet, men det här är ingenting som ska ta fem, sex veckor att läka ut. Beroende på hur kroppen återhämtar sig kan det gå betydligt snabbare än så.

Ett mer exakt besked får Sleyman efter att Syianskas kiropraktorer gått igenom undersökningsresultaten och lagt upp en plan för hans rehabilitering. Fotbollskanalen.se har förgäves sökt Yussuf Saleh.

Publicerad 2012-04-03 kl 16:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons