Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sorin kan lämna Kalmar FF

Allsvenskan

Arthur Sorin kan lämna Kalmar FF redan i sommar. Med ett utgående kontrakt och intresse från minst en utländsk klubb är det möjligt att försvararen gjort sin sista match i den röda tröjan.

- Det har varit någon klubb som följt Sorin under våren, konstaterar Kalmar FF:s klubbchef Svante Samuelsson för FotbollDirekt.se.

Sorin har varit en viktig del i försvaret sedan han anlände till klubben 2007 och det har alltså väckt intresse utomlands. Minst en klubb skall vara intresserad av en affär och enligt vad FotbollDirekt.se erfar är det troligt att fransmannen försvinner redan i sommar. Men de uppgifterna tillbakavisas av Samuelsson.

- Det tror jag inte att han kommer att göra, säger klubbchefen.

- Vi har haft mycket skador på försvararna i truppen och vill behålla de spelare som är tillgängliga.

ANNONS

Det som talar för en övergång i sommar är Sorins kontrakt. Avtalet löper ut efter säsongen och parterna har ännu inte nått en ny överenskommelse. Trots att förhandlingar inleddes under våren. Därmed riskerar Kalmar FF att tappa fransmannen som bosman efter säsongen, om han inte säljs under det allsvenska uppehållet.

- Vi har mycket nytta av Arthur, framförallt genom hans passningsskicklighet, kommenterar Samuelsson.

Publicerad 2008-06-09 kl 18:41
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto