Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sportchefen om Nilsson till Hammarby: "Vore ju konstigt..."

Allsvenskan 2021-11-02 kl 15:16

Joel Nilsson uppges vara klar för Hammarby till nästa säsong.
Ett konstigt beslut från backen, om man frågar Mjällbys sportchef Hasse Larsson.
- När Milos (Milojevic) var tränare här vill han inte ens ha Joel kvar i laget, säger han till FotbollDirekt.

Foto: Bildbyrån

 Joel Nilsson är fostrad i Mjällby, och efter en sejour i Kiristianstad har han sedan spelat för klubben de senaste sex åren. Efter en lyckad säsong ryktas han dock bort. Enligt Aftonbladet är Nilsson klar för Hammarby till nästa säsong.

Men det var uppgifter som förvånade Mjällbys sportchef Hasse Larsson.

- Han (Joel) har inte bestämt sig, det finns inte en chans. Vi ska se vilken division vi spelar i 2022 först. Det finns ingen sanning i att han bestämt sig för någon klubb. Han har ett par klubbar till som är intresserade, och vi hoppas att vi är med i bilden också, säger Larsson till FotbollDirekt.

ANNONS

Framförallt blev han förvånad av klubbvalet som Nilsson uppges ha gjort, i att gå till Bajen. Deras tränare, Milos Milojevic har tidigare varit i Mjällby, och tränade då Nilsson.

- Sen vore det ju konstigt med Hammarby. När Milos var i Mjällby så ville han inte ha Joel kvar här. Jag fick strida på mina bara knän för att behålla honom. Han var iväg och tränade med Örgryte och Värnamo bland annat. Så det vore märkligt om han väljer Hammarby när Milos är där, säger han.

Larsson berättar också att Mjällby har gett Nilsson ett kontraktsförslag, och de hoppas att han vill förlänga. Han är dock medveten om att det finns intresse för försvararen från flera klubbar. 

Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto