Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sportchefen om ryktena: "I den här världen vet man aldrig"

Allsvenskan

Blir det någon fortsättning i Varberg för Tashreeq Matthews?
Klubbens sportchef, Martin Pringle, är förtegen om sydafrikanens framtid.
- I den här världen vet man aldrig. Men just nu är det vår spelare, säger Pringle till FotbollDirekt.

Foto: Bildbyrån.

Varbergs Bois klarade, med tämligen god marginal, sig kvar i allsvenskan under fjolåret. En av spelarna som stack ut under säsongen var Tashreeq Matthews, som stod för fem mål och fem assist i ligaspelet. Men det är långt ifrån säkert att 21-åringen blir kvar i tränare Joakim Perssons gäng.

Under tisdagen rapporterade Sportbladet att sydafrikanen är eftertraktad. Enligt tidningen ska Toronto FC, huserande i amerikanska MLS, tidigare ha lagt ett bud på närmare tio miljoner svenska kronor på den offensive spelaren. En övergång ska ha varit nära, men Matthews själv uppges ha dragit sig ur affären.

ANNONS

- Det är vår spelare. Men transferfönstret stänger 31 mars, det vet både du och jag. I den här världen vet man aldrig. Men just nu är det vår spelare, säger nu Varbergs sportchef, Martin Pringle, om spelarens vara eller icke vara i klubben i en intervju med FotbollDirekt.

Fortsättningsvis vill inte Pringle säga mycket om ytterns framtid. 

- Det som finns att säga har redan sagts, så man får ta det därifrån. Jag har andra saker att göra, så jag har pratat färdigt om det. 

Tashreeq Matthews har spelat nära 50 allsvenska matcher för Varberg. Hans kontrakt med klubben går ut sista december i år. 

Publicerad 2022-01-19 kl 19:59

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto