Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

"Står och faller" med AIK: "Ingen uppsjö av klubbar jagar"

AIK förhandlar med Gabriel Özkan om en konktraktsförlängning. Men om förhandlingarna skulle haverera står Özkan utan alternativ - inga andra allsvenska klubbar visar intresse.

- Med tanke på hans skadehistorik... vi får vara ärliga här, nej det finns ingen uppsjö av klubbar som jagar honom, säger Özkans agent Per Jonsson till FotbollDirekt.se.

AIK och Gabriel Özkans agent har inlett förhandlingar om en kontraktsförlängning.
Just nu är siktet helt och hållet inställt på en förlängning med AIK, men skulle det inte lösa sig ser det tuffare ut för den begåvade mittfältaren. FD erfar att Gabriel Özkans möjligheter någon annanstans är små efter de mörka åren av återkommande skadeproblem.
- Ambitionen från vår sida är att få till en förlängning och jag upplever att det är AIK:s ambition också, säger Per Jonsson.

- Visst har "Gabbe" en del emot sig med skadorna, men om han får vara skadefri, då är han ju en toppspelare i Sverige. Vi har inga andra tankar just nu än att förlänga med AIK, det är bara det som gäller.

Men finns det någon backup-plan?
- Det skulle vara att börja i fel ände. "Gabbe" vill ju fortsätta i AIK, det är den klubb han vill spela för. Sedan får vi agera om det här inte skulle lösa sig. Men han kommer inte hoppa på någon liten Tippeligaklubb bara för att, han är inte den typen.

Ett första möte har hållits parterna emellan, och förhandlingarna ska snart återupptas.
- Vi tar det steg för steg så får vi se vad det landar i. Det är mycket möjligt att det kan bli ett prestationsbaserat kontrakt, en modell där "Gabbe" får en grundlön och sedan betalt utefter hur många matcher han kan spela.

Anton Zetterman

Publicerad 2011-11-02 kl 15:14
Annons
Annons
Annons