POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

StFF bygger ny mediasajt - ska livesända upp mot 200 ungdomsmatcher i S:t Eriks-Cupen

Foto: Scanpix

Stockholms Fotbollförbund startar i samarbete med Sportway en ny mediasajt. Planen är att under året livesända 200 ungdomsmatcher från S:t Eriks-Cupen.

Inför säsongen 2015 så storsatsar Stockholms Fotbollförbund på en ny mediasajt i samarbete med Sportway som är en sportkanal som riktar in sig mot ungdomar.

Kanalen startade upp sin verksamhet förra året och grundades av Otto Sjöberg och FIFA-domaren Jonas Eriksson. Tidigare har man bevakat ett hundratal evenemang med direktsändningar. Nu gör man dock en ny satsning tillsammans med förbundet där man vill sända upp mot 200 matcher ifrån Stockholms stora ungdomsturnering S:t Eriks-Cupen.

– Sändningarna kommer att nå uppskattningsvis 200 000 personer och den stora räckvidden i kombination med att vi från början valt att satsa på hög kvalitet i produktionerna skapar en attraktiv kommunikationsplattform för partners som vill förknippas med ungdomsidrott, säger Sportways VD Staffan Dahl i ett pressmeddelande.

S:t Eriks-Cupen är ett seriespel för ungdomar i stockholmsområdet med cirka 5000 medverkande lag. Turneringen har spelats sedan 1957 men får nu ett lyft då det går att se direktsända matcher.

Publicerad 2015-03-04 kl 07:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå