Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Stiller blir Stahres högra hand: "Tänkte att det kunde vara kul"

Allsvenskan

Roland Nilsson fick sparken – och kort därefter fick även assisterande Ferran Sibila lämna.
Nu ersätts han av forne anfallaren Hannes Stiller, även om det just nu inte är permanent.
- Det fanns ett behov här nu och när jag fick frågan tänkte jag att det kunde vara kul, säger han till Göteborgs-Posten.

Foto: Bildbyrån.

För en tid sedan kunde Fotbollskanalen avslöja att Mikael Stahre skulle återvända till IFK Göteborg som huvudtränare. Nu är Stahre på plats och under onsdagen gjorde han sin första match sedan återkomsten då Blåvitt ställdes mot Bröndby.

Vid sin sida kommer Stahre initialt att ha Hannes Stiller, bekräftar sportchef Pontus Farnerud för Göteborgs-Posten. Detta efter att Ferran Sibila strax efter att Roland Nilsson fått sparken, också fått lämna. Men det är inte en permanent roll för Stiller än så länge.

- Det fanns ett behov här nu och när jag fick frågan tänkte jag att det kunde vara kul. Om klubben tror att jag kan vara med och bidra och hjälpa till så är det bara roligt, säger Stiller till GP.

ANNONS

Stiller tar steget upp från att tidigare ha jobbat med Blåvitts akademi.

- Det är ju lite skillnad på att vara i akademin och att vara här. I akademin är det ju mer fokus på individuella spelare och utvecklingen. Här är det mer fokus på match och det är än större fokus på resultaten uppe i A-laget. Det är väl den största skillnaden.

Publicerad 2021-06-24 kl 16:52

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto