Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Stjärnan ryktas till Feyenoord - Häcken: "Ingen har sagt något"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Enligt uppgifter till holländska De Telegraaf ska Simon Gustafson inom kort åka till Rotterdam för att träffa representanter från Feyenoord. Något som förvånar Häckens sportchef, Sonny Karlsson.
- Det är ingen som har pratat med mig, säger han till Fotbollskanalen.

Simon Gustafson var lysande förra säsongen i allsvenskan och omgärdades redan då av flyttrykten. Årets säsong har likt Häckens varit lite tuffare men Simon Gustafson är fortsatt het på marknaden. Men att han skulle vara på väg till Feyenoord och att han ska flyga ner för att träffa representanter från klubben, förvånar Sonny Karlsson rejält.
- Det är ingen som har pratat med mig. Om en av våra spelare är intressant för en klubb så hoppas jag verkligen att jag skulle få reda på det, säger han.

Finns det något konkret på Simon nu?
- Nej, inget konkret.

Att det finns intresse för Gustafson som var med i det U21-landslag som tog EM-guld är ingen hemlighet. Men mittfältaren själv vill inte berätta för mycket om sin framtid.
- Jag vet själv vad jag vill göra, men vill inte gå ut med det för då blir det onödiga skriverier, säger han till Sportbladet.

Han medger dock att den holländska ligan är intressant och ett lämpligt nästa steg.
- Med tanke på nivån som allsvenskan håller så känns det som ett rimligt steg att gå till mellanligorna, inte de absolut största. Holländska är en av dem. Den vore ett lagom steg, säger han.

Se Simon Gustafsons 1-1-mål mot Helsingborg under söndagen i spelaren ovan.

Publicerad 2015-07-06 kl 11:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons