POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Sundsvallveteranen slutar - efter knäproblem

Foto: Bildbyrån.

Sundsvallmålvakten Tommy Naurin avslutar karriären.
Det på grund av skadebekymmer.
- I den perfekta världen så hade jag gärna gjort ett par säsonger till mellan stolparna, säger Naurin till klubbens hemsida.

Tommy Naurin var länge gjuten mellan stolparna i Gif Sundsvall. I år har det dock inte blivit någon speltid för 34-åringen i allsvenskan och en anledning till det har varit efterhängsna knäproblem. På grund av knäproblemen väljer nu därför Naurin att lägga handskarna på hyllan.

Såhär berättar Naurin om det tunga beskedet på klubbens hemsida:

- Jag vill först och främst passa på att tacka dagens trupp/stab och hela föreningen för en fantastisk säsong såhär långt. Känns fantastiskt bra att kliva åt sidan när klubben är i så gott sportsligt skick som den bara kan vara. Med det sagt är jag inte alls glad över att tvingas sluta spela fotboll. I den perfekta världen så hade jag gärna gjort ett par säsonger till mellan stolparna. Det jag bär med mig förutom många betydelsefulla och minnesvärda matcher så är det utan tvekan alla goda relationer till såväl spelare, ledare, supportrar och alla andra personer i fotbollsfamiljen man korsat vägar med. På ålderns höst står minnena vi skapat ihop högst på min lista. Nu ser jag fram emot nästa kapitel i livet och en civil karriär. Jag är glad för möjligheten att fortfarande vara nära mina kollegor ett tag till dock i en annan roll i föreningen.

Naurins karriär fortsätter dock utanför sidlinjen. När den aktiva karriären nu är över så kommer han att vara en del av Giffarnas marknadsavdelning.

- Tommy har betytt enormt mycket för vår förening, både som människa och fotbollsspelare. Det känns fantastiskt bra att han kommer fortsätta att arbeta inom föreningen och det får väl bli ett fint kvitto på att han trivts bra hos oss, säger Urban Hagblom, sportchef till klubbens hemsida.

Totalt gjorde Naurin över 190 matcher för Gif Sundsvall i superettan, svenska cupen och allsvenskan.

Publicerad 2018-09-23 kl 21:33
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå