Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Svanberg startar mot Brann – men Wiland spelar inte

Foto: Bildbyrån

Fyra startspelare från 2016 saknas när Malmö FF spelar träningsmatch på lördag. För Behrang Safari och Johan Wiland ska det handla om att inte chansa såhär tidigt på året. 
- Man hade kanske kunnat forcera båda ut på plan men vi kände att det finns ingen anledning just nu, säger Magnus Pehrsson.

På torsdagens träning saknade Malmö FF ett flertal potentiella startspelare. Anders Christiansen och Rasmus Bengtsson är borta sedan förra året, och den här gången var också Behrang Safari och Johan Wiland frånvarande.

Både Safari och Wiland kommer att missa matchen mot Brann på lördag. Tränaren Magnus Pehrsson säger dock till Fotbollskanalen att det är för att vila dem.

- Båda är försiktighetsåtgärd. Man hade kanske kunnat forcera båda ut på plan men vi kände att det finns ingen anledning just nu.

- Vi hoppas och tror att båda är tillgängliga mot Rosenborg (nästa helg). Det utgår vi nästan ifrån.

Istället lär Fredrik Andersson och Pa Konate starta. Pehrsson tränade också med vad som såg ut vara en startelva för helgen, en startelva han kallar för ”sannolik”, men la också in att mycket kan hända på två dagar.

- Men spelarna visste det också, att det kanske är den i nuläget som är startelva, men igen. Det är två träningar för dem som inte är i att visa att de ska i eller att det händer saker.

I den startelvan som användes gjordes också byten halvvägs in. Anton Tinnerholm, Magnus Wolff Eikrem, Mattias Svanberg, och Markus Rosenberg byttes ut mot Andreas Vindheim, Erdal Rakip, Tobias Sana, och Alexander Jerejemeff.

Preliminär startelva mot Brann: Andersson - Tinnerholm, Brorsson, Nielsen, Konate - Cibicki, Eikrem, Lewicki, Svanberg - Rosenberg, Berget

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-02-23 kl 13:06
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons