POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Svensson vägrar analysera: ''Vänder hellre hamburgare''

Är Elfsborg redan nu på väg att spela bort sina guldchanser? Anders Svensson vägrar oroa sig och hotar att hellre ta ett vanligt skiftjobb någonstans.

– Börjar vi analysera tabellen nu kan vi lika väl ta jobb som att vända hamburgare, säger Anders Svensson till Sportbladet.

Men Elfsborg har problem och efter 1-2 mot Kalmar i går så har de tippade mästarna bara tagit en enda trepoängare så här långt.
Tränare Magnus Haglund - som inte velat gömma sig i förhandstipsen - har spelat med och satt stor press på sina spelare genom att förklara att det inte är något annat än guld som gäller.

Men trots det stora glapp som redan uppstått till Malmö så vill inte Anders Svensson det minsta se några problem.

– Nej, det vi tänker på nu är att vi måste vinna matcher. Kalmar tar över totalt i andra halvlek och här på deras hemmaarena ska vi inte kunna ge dom så stora ytor, säger Anders Svensson.

Annars började Elfsborg strålande och visade ändå bitvis att laget är precis så bra som det ser ut namn för namn och som kostat över 30 miljoner i en nysatsning sedan förra sommaren.

– Det är frustrerande att vi inte kan göra två bra halvlekar i rad, säger Anders Svensson.

- Vi avslutade bra mot AIK och tog med oss det fina spelet i första, men sedan misslyckas vi helt här i andra. Det känns inte alls bra.

Publicerad 2011-04-21 kl 17:26
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå