Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/SYRIANSKA

Omotoyossi lämnar Syrianska: "Personliga skäl"

Foto: Scanpix

Razak Omotoyossi lämar Syrianska.

Årets mest utdragna övergång har nått vägs ände. Men inte på det sätt som Syrianska hoppats; Razak Omotoyossi lämnar klubben.

- Det är klart att det känns tråkigt, säger Syrianskas sportchef Jan Grigo, till fotbollskanalen.se.

Under sista dagen av det förra transferfönstret gick Syrianska ut och presenterade den förre detta allsvenska skyttekungen Razak Omotoyossi som ny spelare i klubben. Det blev startskottet till en infekterad övergångshistoria där Syrianska skyllde på FIFA – som i sin tur hävdade att det var klubben som missat att registrera Omotoyossi.

Nu kommer nästa bakslag för Syrianska – Razak Omotoyossi lämnar Syrianska innan han hunnit spela en enda match.

- Vi ville behålla honom till nästa transferfönster öppnade och på så sätt ha gett honom en bra träningsgrund. Men han var lite tudelad och lämnar oss av personlige skäl, säger Grigo, som inte vill gå in närmare på varför han lämnar klubben nu.

Nu ska det väldigt mycket till att det blir aktuellt med en övergång för Omotoyossi i sommar.

- En förutsättning är att han ska vara fit for fight och har vi ingen kontroll på hans träning så kan vi inte lova att han är aktuell. Jag skulle vilja säga att vi lämnar dörren öppen men att det inte är speciellt troligt, säger Grigo.

Hur känns det att det slutade så här efter att det varit så mycket strul med övergången?

- Det känns tråkigt. Det var petitesser som gjorde at det inte blev beviljat. Men det var inte heller tanken att han skulle vara med från första omgången.

Som lite plåster på såren har klubben nu istället fått dispens för en annan värvning och den gängliga anfallaren Osman Sow är nu redo att spetsa konkurrensen för Dinko Felic.

- Han är en targetspelare. Han kan även användas som central mittfältare, säger Grigo som också bekräftar att klubben är på jakt efter ytterligare en forward till sommaren.

Publicerad 2013-05-14 kl 14:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons