Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Talangen väljer mellan fem allsvenska klubbar

Allsvenskan

FotbollDirekt.se har tidigare skrivit om det stora intresset för 17-årige Pontus Engblom. Han har redan träffat AIK och nu ska han på ett möte med Hammarby IF.

- Det kan bli aktuellt med fler möten med andra klubbar också, säger agenten Stefan Pettersson till tidningen Dagbladet.

Han är bara 17 år och spelar blott i Sveriges femte högsta serie. Men redan är Engblom rejält omskriven. Kanske inte så konstigt eftersom han svarat för 21 mål i division 3 och toppar skytteligan - tio fullträffar före tvåan. AIK, Hammarby, IFK Göteborg, Helsingborg och GIF Sundsvall är klubbarna som är ute efter honom. Även Everton var intresserade, men det är inte längre aktuellt.

- Det stämmer att det är fem klubbar. Intresset har varit lika stort nu som tidigare, säger Stefan Pettersson.

Annons

Dagbladet: Förhandlar ni med någon klubb? - Det beror på hur man ser på det. I stora drag vet vi hur det ser ut i klubbarna. Men menar du kontraktsförhandlingar så har det inte skett, det är å andra sidan det minsta problemet. Det här handlar om en ung spelare som bor hemma. Vi vill hitta en miljö där han kan koncentrera sig på att utvecklas som fotbollsspelare.

Daniel Bogefors
FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-09-11 kl 17:50
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto