Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Tätt matchande för Peking: "Ingen ska spela två 90-minutersmatcher"

Foto: Bildbyrån

Två matcher med två dagars mellanrum väntar för IFK Norrköping. Det är sista testet för klubben innan tävlingssäsongen drar igång.
- Vi har en plan för hur vi ska göra. Ingen ska spela två 90-minutersmatcher med två dagars mellanrum, säger managern Jens Gustafsson till NT.

IFK Norrköping laddar för det sista testet innan tävlingssäsongen börjar nästa helg. Under torsdagen möter Peking HJK Helsingfors på Tele2 Arena, en match du ser i C More. Bara två dagar senare väntar match mot Hammarby på samma arena.

- Vi har en plan för hur vi ska göra. Ingen ska spela två 90-minutersmatcher med två dagars mellanrum. Vi har även en match med Sylvia i helgen som vi kommer använda för några spelare som inte får den speltid de önskar i de här två matcherna, säger managern Jens Gustafsson till NT.

Gustafsson vill i de två sista träningsmatcherna se ett IFK Norrköping där bitarna börjar falla på plats.

- Att vi, kollektivt framför allt, fungerar bättre och bättre i vårt försvarsspel, att vi tar fler gemensamma beslut och inte agerar en och en, att vi har en organisation som ser bra ut, att vi får igång vårt passningsspel och att vi vid fler och fler tillfällen klarar att ta maxlöp i djupled.

Se IFK Norrköpings möte med HJK Helsingfors i C More Sport och streamat på C More med start 19.00.

Publicerad 2017-02-09 kl 06:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons