Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TFF:s målvaktstalang ser förlorad ut - kan hamna i PL eller Serie A

Viktor Noring avslöjade i helgen att det kan bli aktuellt att lämna Trelleborg redan i januari. I dag avslöjar hans agent att så många som fyra klubbar från Premier League och Serie A är aktuella.

- Jag jobbar nu aktivt för att hitta en klubb till Viktor när januarifönstret öppnar, säger agenten Martin Klette till FotbollDirekt.se.

Trelleborgs och U21-landslagets Viktor Noring berättade i en intervju i helgen för Trelleborgs Allehanda att han kan tänka sig en flytt utomlands i januari, när transferfönstret öppnar.

Och uppgifterna i från talangen blir än mer konkreta genom hans agent som vilken dag som helst tror att en affär kan bli klar med en Premier League- eller Serie A-klubb.
- Jag har lärt mig att saker och ting kan hända snabbt i den här branschen, säger Klette.
- Det kan bli klart i januari, det kan bli klart imorgon.

TFF-målvaktens kontrakt löper ut nästa säsong och årets allsvenska tabellfemma vill förstås ta chansen att tjäna miljoner på den 19-årige målvaktstalangen, som redan jämförts med landslagets och PSV Eindhovens Andreas Isaksson.

Och inte blir förhoppningarna om en större TFF-affär mindre av att det verkar handla om klubbar i två av världens största ligor. Men vilka klubbar från Premier League och Serie A det rör sig om vill inte Klette gå in på.
- Nej, det går vi inte ut med. Men jag kan säga att det totalt är fem klubbar i England och Italien och det är klubbar i högsta divisionen, förutom en Serie B-klubb i Italien.

- Det är ett varierande mått av intresse från de här klubbarna, på vissa håll stort och på andra håll mer avvaktande.

Det har ryktats om klubbar i England och Italien tidigare, är det samma klubbar?

- Några klubbar har funnits med i ett år, någon har kommit till.

Fulham uppges annars - enligt Fotbolls-Expressen - ha följt Viktor Noring på plats under den allsvenska säsongen, men Martin Klette vill inte säga om det är en av klubbarna.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2010-11-23 kl 17:58
Annons
Annons
Annons