TFF:s matchhjälte: Tur att den gick in

Efter målkalas och 3-3 (1-0) mellan Trelleborg och Örebro fanns det inte en spelare på Vångavallen som var nöjd.
Inte ens Andreas Drugge som kvitterade för hemmalaget på kraftig övertid.
I den 96:e minuten fick han volleyträff på ett inlägg.
-Tur att den gick in, men det var en klockren bredsida, sade Andreas Drugge.
Men nöjd, det är han inte.
-Tveksamt. Men målet och poängen kan betyda mycket i slutet av allsvenskan. Inget i vårt spel var bra förrän på slutet. Det var segt.
Det var nervöst och hafsigt med dåliga passningar matchen igenom på Vångavallen.
Hemmalaget ledde med 1-0 sedan mittbacken Thommie Persson nickat in en hörnspark.

Marcus Sahlman, som återkommit som målvaktslån - han stod i TFF i fjol också - räddade en Örebro-kvittering när Robin Staaf sköt från nära håll.
Darrigt försvarsspel av hemmalaget, oroligt av ÖSK på grund av skador och byten, bäddade för målfest. Och publikfest med alla målen även om det bara var drygt 2 000 som såg matchen.
Efter pausen skapade Trelleborg så många chanser att laget borde tagit ledningen med 2-0 innan Örebro kvitterat och tagit ledningen med 2-1 på två minuter.
I den 64:e minuten nickade Fredrik Nordback in 1-1 efter en hörna. Och sedan fick Nordin Gerzic ett inlägg på sig och vräkte in 2-1.
Och sedan kom 2-2 av Fredrik Jensen som var säker ensam mot ÖSK-målvakten John Alvbåge.
Bara fem minuter senare nickade Robin Staaf in 3-2 och Örebro nosade på tre poäng och ett mindre utsatt tabelläge med elva minuter kvar av ordinarie tid.
På matchens sista inlägg var så Drugge kylig.
Örebro-tränaren Sixten Boström muttrade om över fem minuters tillägg.
-Domaren sa att han lade till tid för frisparkar. Skulle man göra det skulle varje match bli tre timmar lång, sade han.
Varken spelare eller tränare var nöjda.
-Mål så sent, det skulle egentligen kännas som seger. Men vårt spel har sjunkit i kvalitet, passningsspelet var undermåligt, vi släppte till alldeles för enkelt i försvaret. Det fanns spelare i dag som inte stärkte sina positioner. Jag är inte nöjd, det skall gudarna veta, sade Tom Prahl om TFF.
Vinst för TFF hade betytt häng på mellanskiktet i allsvenskan. Samma gäller Örebro. Nu är båda ännu hotade underifrån.