Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Tidigare allsvensk stjärna stod åtalad för hustrumisshandel - frias av tingsrätten

Allsvenskan

En tidigare allsvensk stjärna stod åtalad för misshandel av sin fru.
Men mannen frias nu av tingsrätten.
Det skriver Göteborgs-Posten.

Foto: Bildbyrån.

En tidigare allsvensk fotbollsstjärna har av tingsrätten friats från misstankarna om misshandel. Det rapporterar Göteborgs-Posten under söndagskvällen. Enligt tidningen har mannen i fråga ”ett förflutet i ett par av Göteborgs elitklubbar”.

Mannen häktades till en början misstänkt för grov kvinnofridskränkning, men då åklagaren beslutade om åtal ändrades det till misshandel. Enligt GP fanns i förundersökningen uppgifter om att kvinnan slagits i ansiktet och kopplats med handbojor och rep av plast.

Tingsrätten valde dock att fria mannen, enligt GP på grund av att kvinnan under rättegången tonat ner uppgifterna, själv tagit på sig en del av ansvaret och talat om ”ömsesidigt våld”.

ANNONS

Rätten skriver i sitt beslut, enligt GP:

”Det är uppenbart att målsäganden vid huvudförhandlingen valt att tona ned händelserna. Tingsrätten anser vid en samlad bedömning att gärningen, mot den tilltalades förnekande, inte är tillräckligt bevisad”.

Publicerad 2018-10-07 kl 22:09
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto