Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Tillbaka efter 16 månader - Men Hammarby förlorade

16 månader har passerat, men i nattens match var Erland Hellström äntligen tillbaka mellan stolparna. Nu hjälpte inte det och Hammarby förlorade den sista träningsmatchen i Los Angeles med 0-2 mot Chivas.

Hammarby förlorade den tredje och sista matchen på USA-lägret mot det amerikanska MLS-laget Chivas med 0-2. Ett glädjebesked var dock att den långtidsskadade Erland Hellström var tillbaka i målet.
- Jag tycker det kändes bra, jag fick spela 45 minuter och har som sagt inte spelat på 16 månader så det var skönt, säger Erland Hellström till klubbens Webb-tv på hammarbyfotboll.se.

Lägret har inte varit en succé resultatmässigt för Hammarby som har haft svårt med målskyttet och endast mäktat med ett mål på tre matcher, trots det var Hammarbys tränare Tony Gustafsson nöjd med spelet efter matchen mot Chivas.
- Det är en riktigt bra genomförd första halvlek, trots att vi ligger under med 1-0. Vi är det klart bättre laget, men på grund av att vi förlorade någon duell i samband med deras frispark och att vi inte sätter de chanser vi skapar så ligger vi under med ett mål. Men spelmässigt är det en bra halvlek. Tyvärr mattas vi något i andra halvlek, säger han till hammarbyfotboll.se.

Det moldaviska nyförvärvet Igor Armas spelade 90 minuter i Hammarby och gjorde en bra match.
- Jag tycker hela vänstersidans första halvlek är riktigt bra, Igor (Armas), Emil (Johansson), Simon (Helg). Sen tycker jag Castro (Sebastian Castro-Tello) gör en riktigt bra match, kanske framför allt i några av genombrotten i början på andra halvlek när han spelar på högerkanten där han är aktiv och bra.

Olle Nyström

Publicerad 2009-02-22 kl 10:14