Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Touma besviken: "Gefle spelar tråkigt"

Allsvenskan

Syrianska-Gefle 1-1: Pangstart för Syrianska - efter bara två minuter kom det historiska första allsvenska målet. Men Jakob Orlov förstörde premiärfesten.
- Gefle är ett lag vi ska vinna mot, säger en besviken Sharbel Touma.  

- Det är klart att Gefle hemma är sådan match vi ska vinna. Vi vill ju ta så många poäng som möjligt här i början, säger Sharbel Touma till FotbollDirekt.se.

Syrianska behövde inte vänta länge på det förlösande premiärmålet. Yusuf Saleh slog in hörnan och efter lite kaos i straffområdet vräkte sig Peter Ijeh fram och skickade in 1-0. Men premiärfesten grusades i andra halvlek - Jakob Orlov kunde kvittera, också det efter hörna. Gefles måltjuv smög in framför Syrianska-målet och kunde ostörd styra in bollen. Sharbel Touma är inte nöjd med en poäng: 

- Nej, självklart är det här ett av de lagen vi ska ha tre poäng mot. De får ett billigt kvitteringsmål där vi borde fått bort bollen, han ska inte kunna stå där så omarkerad.

ANNONS

- Samtidigt är inte 1-1 någon katastrof och absolut inget som kommer knäcka oss. Det handlar för oss om att få igång vårt passningsspel, gör vi det så kommer vi vinna matcher framöver.  

Syrianska försökte mest i en match med få målchanser. Touma tycker dock att hans lag kunde ha skapat mer mot ett sedvanligt kompakt Gefle.

- De spelar ju en tråkig fotboll, sätter långt hela tiden. Men det är deras stil - de spelar efter sina resurser och gör det bra, det får man respektera.

- Men det är upp till oss, får vi igång det passningsspel vi brukar ha så vinner vi den här matchen. Idag funkar det då och då, men långa stunder tappar vi spelet. Det kanske var lite premiärnerver också, många av våra killar har ju aldrig spelat allsvenskt tidigare.

Publicerad 2011-04-03 kl 19:42
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto