Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Tränardörren stängd - Lindholm fortfarande arbetslös

Djurgårdens förre tränare Paul Lindholm går ännu arbetslös. Och någon snar öppning ser han inte.

– Samtidigt vet jag att det kan gå väldigt snabbt i den här världen, säger han till Sportbladet.

Lindholm fick efter säsongen sparken tillsammans med Siggi Jonsson när budet gick till Zoran Lukic och Andree Jeglertz. Men fortfarande nära nog tre månader senare så har inget hänt på jobbfronten.

– Jag har bra betalt för att inte göra någonting, kan man ju säga. Pengar är ju absolut inte det viktigaste, men det är klart att det är en trygghet och det är skönt.

- Jag väljer nu att försöka utnyttja den här tiden på bästa sätt. Bland annat ska jag fördjupa mig i idrottspsykologi, säger han.

Det enda egentliga rykte som funnits och låtit mer konkret har varit Örebro SK. Men där har Paul Lindholm i en tidigare intervju med FotbollDirekt.se visat att det varit felaktigt. Något annat finns inte heller, även om visst intresse funnits för honom - mest från klubbar i Superettan och utanför Sverige, som han tidigare avslöjat för FD.

– Det har varit både och. Antingen så har det varit saker som inte har varit möjliga att genomföra eller så har det varit anbud som jag inte har varit intresserad av, säger han till Sportbladet.

Men trots att det går trögt med nytt jobb så har den frispråkige förre DIF-tränaren inte tänkt släppa fotbollsbanan.

– Det är klart att det kan bli något annat också. Jag har sysslat med annat tidigare och erfarenhet är alltid bra, men i första hand så vill jag fortsätta som fotbollstränare.

Att försäsongen nu dragit i gång är inte något som direkt underlättar. Lindholm själv räknar med att det kan ta tid.

– Nu har de flesta klubbarna redan gjort klart med sina tränare, men jag finns tillgänglig om någon klubb vill göra förändringar på tränarsidan eller om någon klubb har andra behov. Jag räknar med att det inte kommer att hända något på flera månader nu. Sedan vet man aldrig. Det jag har lärt mig är att det går väldigt snabbt i den här branschen.

Publicerad 2009-01-20 kl 19:48
Annons
Annons
Annons