Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Tre ÖSK-nyckelspelare skadade - oviss återkomst

Allsvenskan

Örebro har tre nyckelspelare på skadelistan.
När Martin Broberg, Martin Lorentzson och Filip Rogic är tillbaka i full träning är ovisst.
- Ingen av dem är redo att träna och de jobbar på med sin hjärntrappa, säger ÖSK-tränaren Axel Kjäll till NA om Lorentzson och Rogic. 

Foto: Bildbyrån.

Örebro SK åkte ut i gruppspelet i svenska cupen och har nu annat att oroa sig över. Nyckelspelarna Martin Lorentzson, Martin Broberg och Filip Rogic är ännu inte tillbaka i full träning med laget, skriver NA. Broberg skadade i januari ena låret, var med i matchtruppen mot IFK Göteborg, men blev ströks. Ännu är det oklart när nyförvärvet är tillbaka i full träning, men han hoppas träna lite lätt den här veckan. 

- Min största mardröm är att jag missar april och maj. Det gäller att inte chansa nu. Det är fortsatt försäsong och allsvenskan är inte igång igen. Jag känner att jag måste vara ärlig mot mig själv och lyssna på kroppen så att inget händer. Jag hoppas att jag ska kunna vara med lite mer ute på planen i slutet av den här veckan, säger Broberg till NA. 

ANNONS

För Lorentzson och Rogic handlar det om hjärnskakning. De har inte inte tränat med övriga i laget sedan i slutet av februari och håller just nu igång på egen hand i respektive hemstad. 

- Ingen av dem är redo att träna och de jobbar på med sin hjärntrappa. De är inte i nivå att de kan komma hit och träna. Vi har en daglig kontakt med dem. Peter (Brolin) pratar med dem varje dag och jag pratar i alla fall varannan med dem. Det är en frustration för dem båda. Samtidigt är det återhämtning som gäller. Prioritet ett är deras hälsa och välmående, säger ÖSK-tränaren Axel Kjäll till tidningen.

Örebro premiärspelar den 31 mars borta mot Falkenberg i allsvenskan. 

Publicerad 2019-03-14 kl 09:29

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto