Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Trio närmar sig återkomst för MFF - Lewicki och Dahlin dröjer

Allsvenskan

Skadeläget är kritiskt i Malmö FF.
Men klubben meddelar att tre spelare väntas vara tillbaka inom kort.
Samtidigt inleder Oscar Lewicki och Johan Dahlin rehabilitering.

Foto: Bildbyrån

Skadelistan för Malmö FF har varit lång vid de senaste matcherna. Samtidigt spelar laget ett tufft schema med många bortamatcher och än har det inte blivit någon större ljusning. Men när klubben nu lämnar en skadeuppdatering väntas tre spelare vara tillbaka inom kort.

Lagkapten Anders Christiansen har gått igenom rehabilitering för lårskadan han ådrog sig mot IFK Göteborg och väntas vara tillbaka i träning under helgen som kommer. Det samma gäller Lasse Nielsen, som missade AIK-matchen på grund av sjukdom.

Även Isaac Kiese Thelin närmar sig full träning och väntas vara tillgänglig "inom kort". Framsteg har även visats gällande Sören Rieks och klubben meddelar att han utvärderas dag för dag. Tidigare har konstgräs nämnt som en parameter som är problematisk för Rieks, vilket är underlaget som nästa match spelas på för MFF.

ANNONS

Vad gäller Oscar Lewicki har han inlett en rehabiliteringsperiod då han fick en känning i baksida lår i Mjällby-matchen. Bedömningen är att det inte är någon allvarligare skada. Målvakten Johan Dahlin, som har bytts ut i halvtid mot både Mjällby och AIK ska undersökas efter en känning i vaden och därefter kommer en rehabiliteringsperiod inledas även för honom.

Truppen är även drabbad av tre långtidsskador på Adi Nalic, Niklas Moisander och David Edvardsson. Även utlånade Peter Gwargis är med i skadeuppdateringen och han inväntar operation.

Publicerad 2022-05-12 kl 15:20

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto