Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Trots beskedet - ÖIS ger inte upp Allbäck

Även om Marcus Allbäck bestämt sig för att lägga karriären på is, hoppas Örgrytes ordförande Lars Ranäng att veteranen ska kunna spela för klubben trots allt.

- Vi har ju förhoppning om att det ändå ska finnas utrymme för honom att kunna spela några matcher, säger Ranäng till FotbollDirekt.se om Allbäck.

Marcus Allbäck tillkännagav i samband landslagsuttagningen att han lägger "karriären på is" som han själv uttryckte det på presskonferensen.
- Jag fick veta det igår och för vår del beklagar vi det för ögonblicket, även om vi har full förståelse för hans beslut och att det är något han inte kan tacka nej till, säger Ranäng.

Men även om Allbäck verkar ha stängt dörren för en fortsättning i Örgryte, har inte Ranäng gjort det.
- Han tillhör ju "familjen" och jag har svårt att se att han ska spela för någon annan klubb. Vi hoppas att han ska kunna spela några matcher med oss under säsongen, säger Ranäng.

Allbäcks kontrakt går ut med ÖIS vid nyår men Ranäng hoppas ändå på en lösning som gör att han kan spela.
- Det här blev ju lite med kort varsel,  vilket ju förstås är bekymmersamt för oss och rutinerade spelare växer inte på träd. Samtidigt är det här något vi får komma över. Det är ju precis som om man får en spelare långtidsskadad.

Publicerad 2009-12-14 kl 14:28
Annons
Annons
Annons